ИКЕМ - Индустриален клъстер "Електромобили" | Сряда, 17.01.2018 |

Български  English


Изложения „Светът на мебелите“ и „Техномебел“ - от 1 до 5 Април 2014г. в Интер Експо Център гр. София

Дата на събитието: 01/04/2014 | Организирано с участието на ИКЕМ

Изложения „Светът на мебелите“ и „Техномебел“ - от 1 до 5 Април 2014г. в Интер Експо Център гр. София

Изложенията „Светът на мебелите“ и „Техномебел“  са двете най-големи специализирани изложения в сектора. Изложенията ще бъдат официално открити от вицепремиерa г-жа Даниела Бобева и министърa на икономиката и енергетиката г-н Драгомир Стойнев  на 1 април 2014 г. от 10.30 ч., в Интер Експо Център, София.

Двете изложби ще се проведат паралелно в периода 1-5 април 2014 г., като за първи път тази година са организирани чуждестранни бизнес делегации в името на изграждането на дълготрайни международни бизнес партньорства  и създаване на нови пазари за българските производители в бранша.

„Светът на мебелите” е форумът, на който се представят всички видове мебели и мебелни аксесоари. Ще имате възможността да се срещнете с  най- новите и креативни решения в областта на интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
„Техномебел” от своя страна е изложение за модерните  технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели. Ще бъдат представени също така и разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина и мн. др.

В рамките на изложенията ще се проведе  конкурс „Българска мебел на годината“, на който традиционно участват експонати на български дизайнери, демонстриращи модерни решения за интериора.


Покана за свободен вход за изложенията

 
Виж всички събития


 
Анкета с продължение...
Какъв автомобил бихте закупили?


  Чист електромобил с литиево-йонни батерии
  Електромобил с удължен пробег
  Обикновен бензинов или дизелов автомобил
Гласове:

Продукти
Зарядна станция - MAR-CSM-T2

Зарядна станция - MAR-CSM-T2


Ново поколение умна зарядна колонка за ускорен заряд на ЕПС! Проектирана и разработена изцяло в България, съвместно с ИКЕМ! oще ...Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2

Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2


Идеалният избор за ДОМА или ОФИСА! Ускорено зареждане на Електромобил или зареждаем (Plug-in) хибрид!oще ...Електрически велосипед Tempo

Електрически велосипед Tempo


Eljoy Tempo е оборудван е с мотор Bafang 36V 250W монтиран в задната ос, с пет степени на асистенция,  Pedal Assist Sensor (PAS) и сензор за скорост.oще ...Електрически велосипед Allrounder

Електрически велосипед Allrounder


Най-важното и отличително предимство на Eljoy Allrounder е свободата на избор, която предоставя.oще ...Електрически велосипед HiFi

Електрически велосипед HiFi


Eljoy Hi Fi е вечатляващо оборудван, ориентиран предимно за градско придвижване – почувствайте истинското удоволствие от мобилността.oще ...Виж всички продуктиКой уби електрическата кола? (видео)


Календар - събития
Януари 2018
Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб
 
   
ИКЕМ във Facebook
Индустриален клъстер "Електромобили" - Учредители:


ИНСТИТУТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ БСК -  Петрич Ди-вен Транспортна Електроника Стратекс Екита Ванико ВиДжиЕф


evi
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
evi
evi
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg

Интернет страницата е създадена с финансовата подкрепа на ЕФРР, в рамките на проект „Развитие на Индустриален Клъстер Електромобили” по ДБФП К-02-2/28.09.2011 г.