ИКЕМ - Индустриален клъстер "Електромобили" | Неделя, 18.02.2018 |

Български  English


Услуги "ИКЕМ" ПРЕДЛАГА НА ВСИЧКИ ФИРМИ, А НА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПРИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ:

 

Консултации, проекти, обучения, маркетингови проучвания и др.

Перспективите за развитие на Вашия бизнес са толкова големи, колкото са желанието и възможностите на Вас и екипът Ви.  Ключови фактори за Вашия бизнес успех са добрият екип, ефективното и ефикасно производство и иновативните решения. Ние от ИКЕМ помагаме за развитието на бизнеса Ви, като предлагаме:

Виж повече
 

 

Преференциално обслужване при закупуване на самолетни билети, пътувания и др.

Като неразделна част от политиката на ИКЕМ за нови услуги в общността, фирма МИЕЛ предлага бизнес модел за  услуги към членове на организацията. Всеки един от членовете на ИКЕМ ще бъде обслужен при преференциални условия и според неговите нужди и изисквания.

Виж повече

 

Преференциално дентално лечение

Като член на Асоциацията на бизнес клъстерите и партньор на клъстер "Здравен туризъм България", ИКЕМ предоставя възможност за преференциално дентално лечение на всички членове на ИКЕМ и техните семейства.

 

Виж повече

 

Направа на фирмен WEB сайт

При направата на фирмения уеб сайт се осигурява създаването и управлението на неограничен брой вътрешни страници. Възможност за публикуване на неограничена информация и снимков материал представящ фирмата. С  услугата се предоставя възможност за директна връзка с клиентите чрез интернет сайта.

Хостинг, Домейни, Цялостна поддръжка
Комплексна непръкасваема услуга за хостинг, поддръжка на уеб сайт, електронна поща, интернет магазин и други информационни системи.

 

 

 
Анкета с продължение...
Какъв автомобил бихте закупили?


  Чист електромобил с литиево-йонни батерии
  Електромобил с удължен пробег
  Обикновен бензинов или дизелов автомобил
Гласове:

Продукти
Зарядна станция - MAR-CSM-T2

Зарядна станция - MAR-CSM-T2


Ново поколение умна зарядна колонка за ускорен заряд на ЕПС! Проектирана и разработена изцяло в България, съвместно с ИКЕМ! oще ...Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2

Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2


Идеалният избор за ДОМА или ОФИСА! Ускорено зареждане на Електромобил или зареждаем (Plug-in) хибрид!oще ...Електрически велосипед Tempo

Електрически велосипед Tempo


Eljoy Tempo е оборудван е с мотор Bafang 36V 250W монтиран в задната ос, с пет степени на асистенция,  Pedal Assist Sensor (PAS) и сензор за скорост.oще ...Електрически велосипед Allrounder

Електрически велосипед Allrounder


Най-важното и отличително предимство на Eljoy Allrounder е свободата на избор, която предоставя.oще ...Електрически велосипед HiFi

Електрически велосипед HiFi


Eljoy Hi Fi е вечатляващо оборудван, ориентиран предимно за градско придвижване – почувствайте истинското удоволствие от мобилността.oще ...Виж всички продуктиКой уби електрическата кола? (видео)


Календар - събития
Февруари 2018
Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб
    
   
ИКЕМ във Facebook

Индустриален клъстер "Електромобили" - Учредители:


ИНСТИТУТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ БСК -  Петрич Ди-вен Транспортна Електроника Стратекс Екита Ванико ВиДжиЕф


evi
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
evi
evi
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg

Интернет страницата е създадена с финансовата подкрепа на ЕФРР, в рамките на проект „Развитие на Индустриален Клъстер Електромобили” по ДБФП К-02-2/28.09.2011 г.