ИКЕМ - Индустриален клъстер "Електромобили" | Петък, 30.09.2022 |

Български  English


Международна автомобилна конференция България

Дата на събитието: 08/10/2013 | Организирано с участието на ИКЕМ

Международна автомобилна конференция България

Международна автомобилна конференция България е предназначена за всички експерти, които имат опит или търсят възможности за разширяване на бизнеса си на бързоразвиващия се източноевропейски пазар. Международна автомобилна конференция България очаква близо 300 висши мениджъри от Източна и Западна Европа и Азия. Конференцията предлага полезни кръгли маси, многостранни контакти и висококачествен обмен на информация относно възможностите за създаване на бизнес в България и другите страни от Югоизточна Европа.

Съпътстващото изложение, включващо 20 участници, е изключителна платформа за насърчаване на отношенията с Вашата целева аудитория – високо позиционирани изпълнителни директори от автомобилната индустрия, доставчици и доставчици на услуги. Ще присъстват министри от българското правителство и кметове на най-големите български градове.

Конференцията ще се проведе под патронажа на Президента на Република България – г-н Плевнелиев.

Международна автомобилна конференция Българияпредоставя уникална възможност да:

- Научите от две китайски компаниите производители Great Wall иBYDза техните стратегии по отношение на разширяване на бизнеса им в Европа и по-специално за избора им на България като дестинация.

- Се запознаете с опита на лидерите в индустриятаMercedes-Benz,Volkswagen, BMW, Porsche иHyundai, свързанразвирането на нови пазари.

- Получите информация от първа ръка от 10 международни Tier 1 доставчици катоJohnson Controls, Bosch, Grammer, Würth Elektronik, IMI ElectronicsиFesto,водещи компании за търговияна автомобили катоInd. Commerce иBalkan Star и важни партньори доставчици като BASF иETEM, относно разработване и производство на части и създаване на търговски дружества в България. Много от тези компании, които имат бизнес в източна Европа, ще изтъкнат предимствата на България пред останалите страни от Югоизточна Европа.

Международна автомобилна конференция България ще представи 3 дискусионни панела с фокус върху реални примери за нова пазарна експанзия и регионални изисквания:

Ауто Парк България

Уводна лекция от Gefco: Ролята на логистиката в изграждане на автомобилни заводи и индустриални паркове – уроци, усвоени от проекта Ауто Парк Калуга

Електромобилност

Защо да се инвестира в България

Третият ден на Международна автомобилна конференция България е предназначен за специални посещения в заводитенаGreat Wall / Litex Motors, Grammer иIMI Electronics.

 

за повече информация относно конференцията, посететеhttp://www.iacb2013.automotive.bg/, обадете се на+359 2 90 30 692 или изпратете имейл доconference2013@automotive.bg.
Виж всички събития


 
Продукти
Зарядна станция - MAR-CSM-T2

Зарядна станция - MAR-CSM-T2


Ново поколение умна зарядна колонка за ускорен заряд на ЕПС! Проектирана и разработена изцяло в България, съвместно с ИКЕМ! oще ...Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2

Домашна зарядна колонка от серията VAL-HP2


Идеалният избор за ДОМА или ОФИСА! Ускорено зареждане на Електромобил или зареждаем (Plug-in) хибрид! oще ...Електрически велосипед Liberty MaxDrive

Електрически велосипед Liberty MaxDrive


Изследвайте града с елегантност и стил. Eljoy Liberty – интелигентен избор за търсещите комфорт и независимост. oще ...Електрически велосипед Allrounder

Електрически велосипед Allrounder


Най-важното и отличително предимство на Eljoy Allrounder е свободата на избор, която предоставя. oще ...Електрически велосипед Liberty

Електрически велосипед Liberty


Eljoy Liberty е електрически велосипед, създаден с подчертан акцент към хармоничния дизайн и комфорт на каране. oще ...Виж всички продукти


Анкета с продължение...
Какъв автомобил бихте закупили?


  Чист електромобил с литиево-йонни батерии
  Електромобил с удължен пробег
  Обикновен бензинов или дизелов автомобил
Гласове:


Кой уби електрическата кола? (видео)


Календар - събития
Септември 2022
Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб
    
 
ИКЕМ във Facebook
Индустриален клъстер "Електромобили" - Учредители:


ИНСТИТУТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ БСК -  Петрич Ди-вен Транспортна Електроника Стратекс Екита Ванико ВиДжиЕф


evi
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
evi
evi
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg

Интернет страницата е създадена с финансовата подкрепа на ЕФРР, в рамките на проект „Развитие на Индустриален Клъстер Електромобили” по ДБФП К-02-2/28.09.2011 г.