ИКЕМ - Индустриален клъстер "Електромобили" | Четвъртък, 23.03.2023 |

Български  English


MIND4MACHINES Отворена покана 2 за финансиране на МСП в сферата на ИКТОтворена покана 2 за финансиране на МСП в сферата на ИКТ 

На 15.03.2023 г. от 14:00ч. ще се проведе информационен уебинар с цел запознаване на българския ИКТ бизнес с условията за участие в Отворена покана 2 по проект MIND4MACHINES.

ЛИНК ЗА УЕБИНАРА

Проектът ще предостави 3,3 милиона евро пряка финансова подкрепа чрез две отворени покани.

По време на първата ни отворена покана бяха отпуснати по проекта 1 560 790 евро за  финансиране на дейности по разработка, тестване, валидиране и навлизане на пазара на решения на Индустрия 4.0 на МСП и стартиращи фирми, доставчици на технологии. 

Поканата за предложения беше адресирана до европейските МСП и стартиращи фирми, които планират да разработят иновативни решения, насочени към различни видове предизвикателства, които биха могли да бъдат част от междусекторни и трансгранични вериги за създаване на стойност с две различни линии на финансиране.

Организираното от ИКЕМ регионално събитие е с цел да информираме българските компании в сферата на ИКТ за подробностите по отворената покана 2 и да отговорим на въпроси ви.

Какво предлагаме

Настоящата открита покана финансира разработването, тестването, валидирането и навлизането на пазара на решенията на ИНДУСТРИЯ 4.0 чрез повишаване на нивото на технологична готовност (TRL)/зрялост на предложените решения при предоставяне на иновативни стоки, услуги и процеси.

Ще бъдат подкрепени две схеми според нива на зрялост: TRL 5-7 и TRL 8-9

Кой може да кандидатства

Проектни предложения за дигитализация на МСП трябва да се подават индивидуално от МСП доставчик на технологии или от партньорство на две МСП доставчици на технологии за комплексни решения, като следва да има един индустриален партньор.  Силно се насърчават  трансграничните партньорства .

Всички кандидати [кандидат(и) доставчик на технологии, индустриален партньор] трябва да са регистрирани в една от държавите-членки на ЕС27 или в асоциираните държави по Хоризонт 2020. Списъкът на държавите, асоциирани с Хоризонт 2020, е достъпен тук.

За повече информация последвайте линка на официалния сайт на проекта: MIND4MACHINES.
 
Продукти
Комплектна система за задвижване на електромобили

Комплектна система за задвижване на електромобили


Системата за електрозадвижване обхваща гама с три основни типоразмера на ел. мощност със съответните компоненти - електромотор и контролер.    ‎ oще ...Виж всички продукти


Анкета с продължение...
Какъв автомобил бихте закупили?


  Чист електромобил с литиево-йонни батерии
  Електромобил с удължен пробег
  Обикновен бензинов или дизелов автомобил
Гласове:


Кой уби електрическата кола? (видео)


Календар - събития
Март 2023
Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб
   
 
ИКЕМ във Facebook

Индустриален клъстер "Електромобили" - Учредители:


ИНСТИТУТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ БСК -  Петрич Ди-вен Транспортна Електроника Стратекс Екита Ванико ВиДжиЕф


evi
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
evi
evi
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg

Интернет страницата е създадена с финансовата подкрепа на ЕФРР, в рамките на проект „Развитие на Индустриален Клъстер Електромобили” по ДБФП К-02-2/28.09.2011 г.